160 полицаи и пожарникари от областта с награди по случай празника на МВР

Наградата за повечето от служителите на МВР е Писмена похвала

 

160 полицаи и пожарникари от Кюстендилска област са наградени по повод 139 години от създаването на Министерството на вътрешните работи и професионалния празник на служителите от системата. Трима служители на ОД на МВР – Кюстендил са наградени с Почетен знак на МВР,  други трима служители на дирекцията получават грамоти от административния секретар на МВР, а със заповед на директора на ОД на МВР старши комисар Елиан Стамболийски 25 служители са наградени с Писмена похвала, 3-ма - с Обявяване на благодарност.

 

54 са наградените служители на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“  – Кюстендил. Двама от тях са наградени от директора на ГД „ПБЗН“ с Писмена похвала, а останалите имат Писмена похвала от директора в Кюстендил комисар Светослав Георгиев. Похвалата е за съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи.

 

3-ма служители на РДГП – Кюстендил също са носители на наградата Писмена похвала от директора на ГДГП, а 57 са похвалените от директора на РДГП комисар Васил Митов. 20 са наградените служители от началника на ГПУ – Гюешево. И тяхната награда също е Писмена похвала.