Намери се кой да ремонтира улиците „Кокиче“ и „Димчо Дебелянов“

Общината едва откри желаещи да усвоят над 100 000 лв. за ремонт на двете улици в района на Градската градина. Накврая се появи един кандидат и за двете поръчки.
Снимка: Фейсбук

 

Консорциум от две фирми от Кюстендил и Перник е единственият кандидат за обществените поръчки на Община Дупница за ремонт на улиците „Кокиче“ и „Димчо Дебелянов“ , които се намират в района на Градската градина. Поръчките на обща стойност над 100 000 лв. с ДДС се оказали неатрактивни за фирмите от строителния бранш, информират от пресцентъра на кметството.

 

Оттам припомнят,  че веднъж е били удължавани сроковете на процедурите заради липсата на минимум по 3 оферти, а накрая са отворени единствените подадени от един и същ кандидат -  "Дупница 2018" ДЗЗД. В консорциума влизат кюстендилската фирма "Руен Холдинг" и "Инфраконструкт" от Перник. Офертата им за ремонта на ул. „Димчо Дебелянов“ е  62 304 лв.  без ДДС, а за “Кокиче“ - 36 744 без ДДС.

 

Комсии разглеждат документите на кандидата, след което ще бъдат сключени договори с него за цялостен ремонт на двете проблемни улици.