Третокласнички от Дупница с награди от национален конкурс на МВР

София Лъчезарова и Дария Боюклийска от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ гостуваха днес в дупнишката полиция и получиха отличията си лично от директора на ОД на МВР – Кюстендил Елиан Стамболийски.
Снимки: Пресцентър на ОД на МВР - Кюстендил

 

София Лъчезарова и Дария Боюклийска от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Дупница и Леа Борисова от ОУ „Професор Марин Дринов“ – Кюстендил, получиха грамоти и подаръци от Националния коледен конкурс за детска рисунка „Полицаят е мой приятел и учител“. Наградените  момичета се състезаваха с още 81 участници от страната.  Работите им бяха оценявани от жури в главна дирекция „Национална полиция“ – МВР. Ученичките са доброволци в проекта „Детско полицейско управление“ към двете училища.

 

Наградите на София и Дария бяха връчени днес в Районното управление на Дупница от директора на ОД на МВР - Кюстендил ст. комисар Елиан Стамболийски. Двете момичета заедно  с  ръководителя на проекта инспектор Николай Иванов, техни съученици и учители бяха гости в дупнишката полиция.

 

Леа получи наградата си в училище „Проф. Марин Дринов“ от началника на група „Териториална полиция“ в РУ Кюстендил Кирил Кирилов. Радостта й бе споделена от съучениците, учители и инспекторите от Детската педагогическа стая на РУ МВР – Кюстендил.