„Токсична“ любов в коледна Дупница с рапъра King Mitko

Димитър Димитров записа три нови парчета и засне клип към едно от тях. Начинаещият рапър става все по-популярен – фенове вече го разпознават на улицата и искат да се снимат с него, а професионални артисти от страната и чужбина го търсят за съвместни проекти.
Снимки: Личен архив

 

17-годишният рапър Димитър Димитров, по-известен с творческия си псевдоним King Mitko, записа три нови арендби авторски песни, едната от които има и видеоклип. Парчетата „Искам да съм с теб“, „Това чувство“ и „Нямам време“ вече са достъпни в каналите на Митко в Youtube, където той има над 2000 последователи, над 8000 посещения и продължава да трупа популярност. Видеото към песента „Това чувство“ е второто след дебютното „Влизам“, с което заяви желанието си за професионална изява в музикалния бизнес.

 

Във вдъхновение са за новите парчета на начинаещия рапър се превръща  „токсичната“ по неговите думи връзка с вече бившата му приятелка. Трите песни проследяват развитието на чувствата на Митко от началото на отношенията с бившата дама на сърцето му до тяхната окончателна раздяла. За разлика от дебютната си песен, в „Това чувство“ той залага повече на своето пеене, а не на рапирането. Въпреки това, голямата му любов остава хип-хоп стилът.„Реших да експериментирам този път и стана нещо по-ранообразно. Виждам, че се харесва на последователите ми“, сподели пред „Камертон“ Митко.

 

 

Новият клип King Mitko е заснел с помощта на своята съученичка Мария Кирилова, която се занимава с фотография и изобразително изкуство. Зансемането и обработката са отнели само три дни. За фон двамата са избрали коледния екстериор на площад „Свобода“ в Дупница.  

 

 

Димитър Димитров започва да се занимава с влогърство в собствения си музикален канал само преди две години, но вече е много популярен в интернет пространството. Любопитно е, че при пътуванията си в други градове се случва малки деца и ученици да го разпознават на улицата и да искат да се снимат с него. Някои от тях дори знаят текстовете на песните му. Напоследък Митко е получил и много предложения за съвместни проекти от самодейци, но и от професионални артисти от страната и чужбина. Сред тях негови колеги от САЩ и Русия. Те са се свързали с него чрез социалните мрежи, но той все още обмисля на чие предложение да откликне за създаване на общ проект.

 

 „Моята цел е не да бъда най-добрия и най-разпознаваемия певец. Не карам никой да слуша музиката ми, това е индивидуално решение за всеки. Важното е човек да има какво да покаже и да иска да се изрази. Една песен трябва да има най-малкото послание. Гледанията не са чак толкова важни. Музиката е основният ми двигател. Дано следващата 2019 година започне с едно чисто начало и да доведе до нови творчески проекти. Посланието ми към всички артистични личности с идеи е да не се отказват, защото рано или късно усърдната работа се отплаща“, сподели още Митко.