„Почти като човешки глас“ отново на сцената в Дупница

Дупничани и гости на града, които са пропуснали премиерата на комедията преди месец, ще могат да я гледат на 21-ви ноември .
Снимка: Камертон

 

След успешната премиера преди месец ОДТ „Невена Коканова“  ще представи за втори път в Дупница комедията „Почти като човешки глас“ от Вичо Балабанов. Режисьори на постановката са Валентин Балабанов и Славчо Пеев, сценограф - Георги Славков, музика - Юри Ступел.

 

Историята ще пресъздадат атьорите Ивайло Калоянчев, Георги Бояджиев, новото попълнение в дупнишката трупа Петко Каменов, Анастасия Левордашка и Виктория Янева.

 

В основата на сюжета стои измамно съобщение, което поставя героите в редица неудобни и забавни ситуации. Комедията разкрива българския характер и народопсихология. Героите се намират на гарата, където от високоговорителя съобщават на пътниците, че в района има епидемия от дезинтерия и затова разписанията на влаковете остават неясни. Всички блокирани очакват доставка на лекарствени средства, в случай че заразата ги засегне и те наистина се заразяват.

 

Каква е развръзката ще научите  на 21-ви ноември (сряда) от 19:00 ч. в салона на ОДТ „Невена Коканова“. Цена на билетите: 6 и 8 лв. За ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение цената е 4 лв. Билетите вече са в продажба на касата на театъра.