Сатиричният театър гостува в Дупница с романтична комедия

Сред актьорския състав в пиесата „Терапевти“ са Калин Сърменов и Александра Сърчаджиева

 

Сатиричният театър „Алеко Константинов“ ще зарадва любителите на романтичните комедии в Дупница с пиесата„Терапевти“ от Кристофър Дюранг. В представлението участват Калин Сърменов, Александра Сърчаджиева, Явор Бисеров, София Бобчева, Боян Арсов и Мартин Каров. Режисьор е Владлен Александров, за превода отговаря Златна Костова, сценограф е Елена Иванова, а фотограф - Темелко Темелков.

 

Брус и Прудънс търсят партньори по обява. Първата им среща минава катастрофално, но когато повторно се събират подмамени от поредното рекламно съобщение, решават, че това не е случайно… Опитите им да се опознаят и заявят като двойка се усложняват от налудничавите съвети на техните психотерапевти. Не стига това, но и Брус е в „деликатни” отношения със своя съквартирант Боб…

 

„Терапевти” е не просто романтична комедия, в която се надяваме любовта да възтържествува. Това е забавно нагледно ръководство как да се научим да харесваме сами себе си.

 

Спектакълът не се препоръчва за лица под 16 години, тъй като има сцени с тютюнопушене.

 

Представлението е на 29 октомври от 19:00 ч. в салона на ОДТ „Невена Коканова“. Билетите вече са в продажба на касата на театъра.