Съставите на Таня Камбурова излизат заедно на концерт в Дупница

Рока и класиката ще съчетаят музикантите от „Симетрикс“, ВС„АртПоп“ и Мъжки хор „Св. Иван Рилски“ в изявата си по повод празника на града
Снимка: Фейсбук

 

Група „Симетрикс“, ВС „АртПоп“ и Мъжки хор „Св. Иван Рилски“ излизат заедно на сцена за концерта „Изгубени в рока“. Изявата се организира по повод празника на Дупница от Таня Камбурова – фронтмен и ръководител на музикантите, които ще участват в програмата.

 

В репертоара на концерта са включени български и чуждестранни класически песни, но рок музиката ще заема най-голяма част в програмата. Вокалите на „Арт Поп“ пък ще представят пред дупнишката публика песните, с които спечелиха Гран при на международния конкурс „Sofia Grand Prix”. Предвидени са и изненади, които няма как да бъдат разкрити предварително.

 

Посланието ни е да се слуша качествена музика. Идеята на трите състава е да се наблегне на рока. Според мен трябва да се възпитава усещане към подобна музика. Би било хубаво да се превърне в традиция този концерт в бъдеще“, каза за „Камертон“ Таня Камбурова.

 

Концертът ще се състои на 16 октомври от 19.00 часа в салона на Общинския драматичен театър „Невена Коканова“.