Само един кандидат да строи детската градина в жк „Бистрица“

Дупнишката фирма „Стройкомерс“ е без конкуренция в процедурата за възлагане на обществената поръчка на стойност над 800 000 лв.
Снимка: Пресцентър на Община Дупница

 

В Община Дупница днес са отворени документите на участниците в процедурата за възлагане на обществената поръчка за строителство на нови детска площадка в жк „Бистрица“ и физкултуренсалон в училище „Неофит Рилски“. Кандидатите са само двама. Дупнишката фирма "Стройкомерс" ЕООД е подала документи и за двата обекта, а "Стандарт Строй 2003" ЕООД – София участва в процедурата само за физкултурния салон. Така позицията за детската градина остава без конкуренция.  След проверката на документите, комисията с председател заместник-кмета Крум Милев ще насрочи дата за отваряне на ценовите оферти, информират от пресцентъра на Община Дупница.

 

Прогнозната стойност на цялата поръчка е 1 045 250 лв. без ДДС, като малко над 800 000 лв. от тях са предназначени за детската градина, а останалите са физкултурния салон.  Средствата се преодставят на кметството по европейска програма.