Криско екзалтира деца и тийнейджъри в парк „Рила“

Бг рап звездата бе специален гост на откриването на „Дупница денс фест“ и Деня на предизвикатеството. Събитията са част от Майските празници на културата
Снимки: Камертон

 

Бг рап звездата Криско екзалтира публиката от деца и тийнейджъри в парк „Рила“, където днес бе открит „Дупница денс фест“ и едновременно с това се проведе спортното мероприятие Ден на предизвикателството. Криско дойде около два часа след началото на събитието, но останалите участници в програмата не позволиха публиката да скучае. Все пак децата и тийнейджърите бяха най-нетърпеливи да видят и чуят любимия си рап изпълнител.

 

Голяма група момчета и момичета дълго го чакаха на задния вход на парк „Рила“, откъдето се очакваше да влезе. Те си бяха приготвили и празни листове с химикали с надеждата да получат автограф и да се снимат с него. Това обаче не можа да се случи преди концерта, тъй като хората от неговия екип не им позволиха да се докоснат до своя любимец и направо го съпроводиха до сцената.

 

 

Това никак не развали купона на феновете на Криско, които след това пищяха от радост, пяха екзалтирано с него и го аплодираха. Той включи в репертоара си всички свои хитове, включително най-новия, който изпълнява в дует със Слави Трифонов.  

 

 

На сцената преди това излязоха „Денс машийн“ с ръководител Александър Димитров, който е и организатор на „Дупница денс фест“ за 11-та поредна година.  В програмата се включиха още “Dance school Art”- Перник, група „Зумба кидс“ от ДГ „Детелина и ДГ „Слънце“, както и малките грации от клуба по художествена гимнастика с ръководител Радмила Христова. Извън сцената таенкуондистите от СК „Гладиатор“ с треньор Христо Михалчев демонстрираха своите умения пред публиката.

 

 

Лицензирани фитнес инстуктори показаха и различни стилове за тренировки като фрийстайлър, канго джъмп, комбат и др. През целия ден днес на парк „Рила“ имаше още аеробика, зумба, канадска борба, крос, футбол, баскетбол, кикбокс, бадминтон. За участниците бяха подготвени и награди.  

 

 

 

„Дупница Денс Фест“ продължава утре, когато специални гости ще бъдат  „Бандата на ръба“. Ще участват и танцови състави от цялата страната. В 11.00 часа часа ще започнат Хип-хоп и брейк денс битките. От 18.00  часа на площад „Свобода“ ще се проведе концерт на Рафи, Вокален състав „Арт Поп“ и студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ от специалността „Съвременна хореография“. Фестивалът и Деня на предизвикателството са част от програмата на Майските празници на културата.