През смях и сълзи изпратиха випуск 2018 на Професионалната гимназия по хранително-вкусови и химични технологии

"Междучасието на живота свърши, започва истинският час", обърна се към абитуриентите тяхната учителка Любка Димитрова
Снимки: Камертон

 

50 абитуриенти от випуск 2018  изпрати днес Професионалната гимназия по хранитерно-вкусови и химични технологии. Тържеството по случай завършването на учениците от двете паралелки с класни ръководители Мария Петрова и Галина Кирилова започна с церемония по предаване на училищното знаме.

 

 

Междучасието свърши. От днес за вас започва истинският час“, обърна се в слово към абитуриентите тяхната преподавателка Любка Димитрова. Празникът след това продължи с изпълнения на танцьори от ансамбъл „Актавис“ и „Денс машийн“. Музикален поздрав към своите съученици отправиха и Иван и Емил от 10 „в“ клас.

 

Голям смях и веселие предизвикаха шеговитите рими, чиито автори са Станислав Михайлов, Йоана Добрева и Катерина Кашова. В представените от тях комичните и по приятелски закачливи „поеми“ таланливите абитуриенти са уловили характера и поведението в час и през междучасията на всеки един от своите съученици от 12 „а“ и 12 „б“ клас.   

 

 

Последваха сълзи в очите и на ученици, и на учители. Под звуците на „Учителко, целувам ти ръка“ на Росица Кирилова и „След 10 години“ на ФСБ преподавателите бяха отрупани с букети. Въпреки че всяка година преживяват това, и днес учителите не можаха да сдържат сълзите в очите си.

 

 

Празникът завърши с обща снимка на абитуриентите и техните класни ръководители.