Съдилищата в Дупница и Кюстендил с благотворителна акция за лечението на 3-годишно дете

Средства се събират чрез продажба на отличените творби в ученическия конкурс „Приказки и картини за Съда, Правдата и Справедливостта“

 

Средствата, събрани от благотворителната продажба на картините, отличени в Областния конкурс „Приказки и картини за Съда, Правдата и Справедливостта 2021“, ще бъдат дарени за лечението на 3-годишния Огнян Огнянов от Кюстендил, съобщиха от пресцентъра на съдилищата в Кюстендил и Дупница, които организираха творческата надпревара за учениците в областта. Детските творби са изложени във фоайето на втория етаж в Съдебната палата в Кюстендил. Шест от тях вече са откупени.

 

Семейството на 3-годишния Огнян Огнянов се нуждае от финансова подкрепа. През януари 2022г. детето трябва да бъде заведено на консултация в Истанбул във връзка с предстояща операция за поставяне на имплант в лявото му ухо, за да може да чува и да не се забави развитието му. След това лекарският екип ще прецени дали ще се наложи имплантиране и на дясното ухо. Офертата на болницата за първата операция е 34 650€ - имплант и престой от 2 дни.

 

Всеки, който желае и има възможност да помогне, може да го направи и чрез следната дарителска сметка:  

 

BIC: SOMBBGSF

BG04 SOMB 9130 1070 5920 01

Титуляр: Огнян Огнянов Огнянов

Общинска банка АД