„Марек-Дигеста“ все по-близо до титлата при мъжете

На турнира в Плевен този уикенд дупнишките тенесисти записаха нови пет победи и затвърдиха първата си позиция във временното класиране на Елитната висша лига при мъжете
Снимка: СКТМ "Марек - Дигеста"

 

На 8 и 9 май в град Плевен се проведе първият турнир от втория етап на Елитната висша лига на България по тенис на маса (мъже). В лигата участват 10 отбора от цялата страна, а дупнишкият тим "Марек-Дигеста" е категоричен лидер към момента. На проведения турнир в Плевен записа нови 5 победи и затвърди първата си позиция във временното класиране. Тенесистите от Дупница се наложиха над отборите на "Стоянстрой", Пловдив с 3:1, "Чоо", Пловдив - 3:0, "Металик", Перник - 3:0, "Тетрон", Плевен - 3:0 и "Роко", Шумен с 3:0.

 

Състав: Петьо Кръстев, Денислав Коджабашев, Константин Парапанов, Радослав Колев и Божин Ангелов. Треньор: Любомир Ганчев.

 

"Марек-Дигеста" е на път да върне отново титлата на Държавния шампионат при мъжете в Дупница. Всичко ще се реши на 29 и 30 май на финалния турнир, който ще се проведе в Спортна зала "Дупница", като тогава ще бъде извършено и награждаването.