ВС "АртПоп" излизат на празничен концерт в Дупница

Снимка: ВС "АртПоп"

 

20 солисти от вокалния състав на музикалния педагог Таня Камбурова ще пеят на празничния концерт, който ще се проведе под мотото "Светът е пълен с чудеса". Събитието е насрочено на 5 април от 11.00 часа  на импровизираната сцена при фонтаните на пл. "Свобода".

 

Младите таланти от „АртПоп“ ще изпълнят песни от българската и чуждестранна съвременна музика. Концертът ще бъде особено вълнуващ за 6-годишната Иванина от ОУ "Св. св. Кирил и Методий", село Яхиново, тъй като изявата й ще бъде нейният дебют на сцена. Другият най-малък участник е 7 годишният  Михаил Николов, който се подготвя и за предстоящ конкурс.

 

Сред участниците ще бъдат и солистките на „АртПоп“, които наскоро обраха наградите на Международния конкурс „Албанико“ -  Ивайла Кръстева, Ванеса Чалева, Ангела Драгомирова, Йоана Ранкова, Десислава Тонева, Елизабет Николова, Катрин Младенова и Емануила Георгиева.

 

На празничния концерт вокалният състав на Таня Камбурова ще изненада публиката със специална хореография към вокалните изпълнения. 


Ако тази статия ви е харесала, станете наши приятели във Фейсбук