Община Дупница вече приема писмата за детската коледна томбола

И тази година три деца ще получат коледен подарък

 

И тази година Община Дупница организира традиционната си томбола, чрез която три деца до 12 години могат да получат коледен подарък. Според установената традиция участниците трябва да напишат писмо до Дядо Коледа с поръчка за детска играчка.

 

Заради извънредната ситуация този път кутията за прием на писмата ще бъде електронна. Адресът е koleda@dupnitsa.bg. Участниците могат да използват и формата за контакти в сайта на Община Дупница. Писмата трябва да съдържат името на подателя и телефонен номер за обратна връзка. Срокът е от днес, 4 декември, до 20 декември. Печелившите ще бъдат изтеглени на 21 декември.  

 

Община Дупница обяви и традиционния си конкурс за коледна украса на частен дом. Участниците имат време да украсят домовете си до 17-ти декември, а след тази дата общинска комисия ще ги разгледа и оцени. Класираните на първите три места ще получат финансови награди в размер на 250, 150 и 100 лева. Победителите ще бъдат обявени в навечерието на Коледа. Записването за участие в конкурса става на тел. 0879 523 488 и 0701 5 92 46.