12 свободни работни места обявиха училищата в областта

Професионалната гимназия в Бобов дол търси преподаватели по почти всички предмети, а средното училище в Сапарева баня няма помощник-директор по учебната дейност

 

12 свободни работни места обявиха училищата в Кюстендилска област. Най-много са вакантните позиции в Професионалната гимназия в Бобов дол. Училищното ръководство там търси да назначи преподаватели по физическо, математика, руски език, география, информационни технологии, биология, здравно образование и химия, български език и литература.  

 

СУ „Христо Ботев“ в Сапарева баня обяви свободно място за помощник-директор по учебната дейност. Дупнишкото СУ „Св. Кримент Охридски“ търси начален учител за учениците от първи до четвърти клас, ОУ „Христо Ботев“ в село Крайници – учител по математика, а училището в Трекляно – учител за начална училищна подготовка.

 

Всички обявени оферти са за сключване на временен договор. Подробности за условията за кандидатстване можете да намерите на сайта на Регионалното управление на образованието – Кюстендил или да се обърнете към Бюрото по труда в Дупница, където също са обявени свободните позиции. На трудовата борса е обявено и едно работно място за учител по английски език. Предложението е за сключване на трудов договор за двучасова заетост.