17-годишен крадец и дрогирани водачи в актива на полицията през уикенда

 

Дупнишки полицаи са установили извършител на кражба на ръчен часовник от 21-годишен младеж. Сигналът за кражбата е постъпил в РУ Дупница на 23 март. След предприетите незабавни действия извършителят е установен -  17-годишен ученик. Часовникът е иззет от него.  По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

 

В края на миналата седмица са започнати 3 бързи полицейски производства срещу водачи на МПС, управлявали след употреба на наркотични вещества, съобщават още от пресцентъра на ОД на МВР. В РУ Кюстендил бързото полицейско производство е срещу 40-годишен кюстендилец,  в РУ – Дупница – срещу 22-годишен мъж от с. Бараково и 31-годишен софиянец. Проверките са извършени с техническо средство, уведомени са дежурни прокурори.

 

Вчера в РУ Рила е заявена кражба на моторен трион, електрически трион, телевизор и 2 електрожена от къща в гр.Кочериново. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група на РУ Рила, започнато е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор.


Ако тази статия ви е харесала, станете наши приятели във Фейсбук