ОУ „Евлоги Георгиев“ се раздели тържествено с випуск 2020

На специална церемония седмокласниците получиха дипломите си за основно образование
Снимки: КАМЕРТОН

 

На тържествена церемония седмокласниците  на ОУ „Евлоги Георгиев“ получиха днес дипломите си за основно образование. В присъствието на учители, родители и гости бяха наградени и отличниците на випуск 2020.  

 

С емоционално слово директорът Райна Александрова се обърна към възпитаниците на училището и класните ръководители  на завършилите седми клас Йорданка Асенова, Александър Попов и Янка Милошова.  „Това не е поредната учебна година, която закриваме, за вас това е крачката към новото бъдеще. Аз ви пожелавам да направите най-важния и най-правилния избор, който ще определи донякъде вашето бъдеще, приятелите и средата, в която ще бъдете. Благодаря и на вашите учители, които бяха седем години, не само денем, но и нощем с вашите радости и болки“, каза Райна Александрова и връчи дипломите на учениците, завършили с отличен успех. Председателят на училищното настоятелство Иво Гърнев връчи специални награди на най-изявилите се седмокласници по време на тяхното обучение и също отправи поздравително слово.

 

С грамоти и еднократна стипендия за отличен успех и най-висок резултат на Национално външно оценяване в седми клас бяха наградени: Ангел Стефанов, Магдалена Иванова, Мария Дашова, Александрина Ванкова, Димитър Попов, Мария Ковачева и Мария Янева.

 

Благодарност към учителите от името на випуск 2020 изказаха Магдалена Иванова и Ася Мицова. А, разбира се, от тържеството преподавателите си тръгнаха с огромни букети цветя.