Полицията разкри кражба на моторен трион

 

Извършители на кражба на моторен трион от частен имот в Бобов дол са открили служители на полицията в града. Кражбата е заявена на 16 март. По време на проведените оперативно-издирвателни действия криминалистите установили двамата извършители – те са навъзраст 40 и на 48 години, от Благоевград са. Продали моторния трион на мъж от с. Вълкосел. Трионът е иззет от новия му собственик с протокол за доброволно предаване. Работата по започнатото досъдебно производство продължава РУ Бобов дол.

 

В полицията в Дупница пък е заявена кражба на документи и 60 лв. от жилище в града, съобщиха още от пресцентъра на ОД на МВР .  Проникването е осъществено през незаключена врата на тераса. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница.

 

Вчера екипи на РСПБЗН са гасили 2 пожара, щети е нанесъл пожарът в лек автомобил „Сеат“ – изгорели са арматурно табло, 2 гуми, предно стъкло и преден отсек. Пожарът е причинен от техническа неизправност и е възникнал по време на движение на автомобила на АМ „Струма“. Няма пострадали хора.

 

Оказана е техническа помощ при четири произшествия.