Дея Милтанова - вицешампион, Симеон Стоичков – сред 6-те най-добри в България

Това е резултатът от участието на двамата млади състезатели от дупнишкия СКТМ "МАРЕК 76" в турнира по тенис на маса за деца до 12 години
Снимки: СКТМ "МАРЕК 76"

 

Тази събота и неделя се проведе вторият турнир по тенис на маса за деца до 12 години в Двореца на спорта във Варна. Участие взеха най - добрите 32 момичета и момчета на България. Дупница бе представена от Дея Милтанова и Симеон Стоичков (СКТМ "МАРЕК 76"). И двамата състезатели не допуснаха загуба в групите и се класираха в основната схема на турнира. Продължавайки с победите напред, Дея Милтанова успя да стигне до финала, а Симеон Стоичков - сред 6-те най-добри състезатели на България. Така двамата състезатели успяха да се класират за големия финал, където ще играят само първите 16 момичета и момчета.

 

"Изключително представяне за двамата състезатели на клуба, показвайки едно голямо израстване и желание да бъдат сред най - добрите в този спорт.  Вицешампионската титла на Дея и пореден медал за клуба, след като миналият месец Симеон Стоичков се класира трети на предходния турнир при 12-годишните и 6-ти при 15-годишните. Едно голямо благодаря за всички, които помагат и ни подкрепят от самото създаване на клуба", щастлив е треньорът Иван Иванов.