Общинската болница в Дупница си търси анестезиолог и фармацевт

Адекватно и навременно заплащане за лекаря и изключително добро възнаграждение за аптекаря обещава здравното заведение в обява в jobs.bg
Снимка: Камертон

 

Общинската болница в Дупница търси да назначи анестезиолог и фармацевт. Свободните позиции са обявени в jobs.bg. Изискванията за кандидатите за анестезиолог са образователно-квалификационна степен магистър по медицина с придобита специалност по анестезиология и интензивно лечение; възможност да работи с пациенти от различни възрастови групи; умения за работа в екип; отговорност, лоялност и комуникативни умения; мотивирани личности за работа в динамична среда. Болницата предлага от своя страна постоянен трудов договор, адекватно и навременно заплащане, пълни осигуровки, възможност за професионално развитие, приятна работна атмосфера.

 

На кандидатите за фармацевт общинското здравно заведение предлага постоянна водеща позиция в професионален и сплотен екип с добра и спокойна работна атмосфера. „Позицията дава възможност за развитие и професионално усъвършенстване, изключително добро твърдо заплащане и възможност за допълнително възнаграждение, обвързано от постигнатите резултати“, пише в обявата. Изискванията са: отговорно отношение към работата, перфектна организираност и точност, инициативност и лоялност, много добри умения за работа в екип, добра компютърна грамотност, членство в БФС.