Нов Форд Мондео купува Община Дупница от благоевградска фирма

Средствата в размер на 42 000 лв. се осигуряват по европейски социален проект за обгрижване на възрастни хора и лица с увреждания. Автомобилът ще се ползва за целите на проекта една година.
Снимката е илюстративна

 

Благоевградската фирма „Специализиран автосервиз мастерверг Благоевград“ ООД спечели обществената поръчка на Община Дупница за покупка на нов лек автомобил за нуждите на европейския проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания“.

 

Фирмата на благоевградския бизнесмен Кирил Златков е единствен участник в процедурата и офертата й е одобрена от общинската комисия. Златков предлага да достави на Община Дупница нов лек автомобил Форд Мондео срещу 34 939 лв. без ДДС при прогнозна стойност на поръчката в размер на 35 000 лв. без ДДС, или колата ще струва 42 000 лв.   

                                         

Автомобилът ще се използва за целите на социалния проект една година. Толкова е продължителността на проекта. След това колата остава собственик на Община Дупница. Необходимостта от покупката кметството мотивира с факта, че мобилните здравно-социални услуги в рамките на проекта ще бъдат предоставяни на 123 потребители както от Дупница, така и в останалите 17 населени места в общината. Ползването на транспортното средство ще се извършва по предварително изготвен седмичен график.

 


Последвайте страницата на КАМЕРТОН във Фейсбук.