"Марек 76" с успешен старт на новия сезон по тенис на маса при 12-годишните

Страхотно представяне на Дея Милтанова и Симеон Стоичков в Националния турнир „Млад олимпиец“
Снимки: СКТМ "Марек 76"

 

Дея Милтанова и Симеон Стоичков от СКТМ" МАРЕК 76" започнаха новия сезон в призовите места на Националния турнир по тенис на маса за деца до 12 години "Млад олимпиец". Турнирът се проведе този уикенд в  Момчилград, където младите състезатели премериха сили със своите връстници. В турнира взеха участие над 80 деца.

 

Симеон Стоичков тръгна неуверено в началото на груповата фаза, но успя да се пребори за основната схема. Във фазата на директните елиминации показа добра игра и достигна до полуфиналите на турнира, като за третото място се наложи над състезателя на СКТМ "Стамболийски " Нено Драгиев с резултат 3:0 гейма. Дея Милтанова спечели всички свои срещи в груповата фаза и с шест победи и една загуба достигна до престижното 5-то място.

 

"Страхотно представяне за начало на сезона на децата. Успяха да премерят сили със своите опоненти и изпълнихме плана. Адмирации за Симеон, спазил обещанието си за медал, и за характера, който прояви Дея при недоброто й здравословно състояние. Благодарности на родителите, спонсорите, Община Дупница и всички които ни подкрепят“, заслужено похвали младите си състезатели треньорът на „Марек 76“ Иван Иванов.

 

 

През следващите няколко седмици на тенесистите от дупнишкия клуб предстоят състезания при 15- и 18-годишните, както и на двата мъжки отбора  в "А" и "В" група.

 


Последвайте страницата на КАМЕРТОН във Фейсбук.