Анастасия Левордашка в любовен тандем със Симеон Лютаков в нова българска лента

Красивата актриса от дупнишкия театър е в главната роля във филма „Опърничавите“, който излиза на екраните през май

 

Актрисата от дупнишкия театър Анастасия Левордашка изгрява с главна роля в новия български филм „Опърничавите“. В лентата младата актриса си партнира със звездата от сериалите „Знакът на българина“ и „Седем часа разлика“ Симеон Лютаков. Двамата пресъздават необичайна любов между млада жена и по-възрастен мъж.

 

Сценарият е на старозагорския бизнесмен Младен Стоянов и е създаден по негова романтична новела, подписана с артистичния псевдоним Драско Закеф. Негов личен избор е героинята му да бъде изиграна от Анастасия Левордашка, но за разлика от Лютаков, Нанси е трябвало да премине кастинг. Режисьор на лентата е Георги Костов, който режисира и успешната гангстерска комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“. Сред звездите във филма са Станислав Яневски, който се превъплъти в образа на Виктор Крум в поредицата за Хари Потър и певицата Диона.

 

В романтичната комедия героинята на Анастасия Левордашка е съвременна, меркантилна, бунтарка, която обича шумните забавления и високите скорости. Срещата й с героя на Симеон Лютаков става причина да претърпи положителна метаморфоза. 

 

 

Самото преживяване в „Опърничавите“ беше страхотно. Това е много голям опит за прохождаща актриса като мен. Снимахме всеки ден по 12 часа. Професионализмът бе на много високо ниво. Открих нови неща за работния процес. Симеон Лютаков е страхотен актьор и голямо име. Чест е за мен, че си партнирахме. В началото на филма георияната ми беше доста далеч от мен самата, но след промяната й ми стана по-близка. Беше голямо предизвикателство да участвам в „Опърничавите“. Когато влизам в един проект винаги влагам душа и сърце. Единствените ми очаквания бяха да изживея вълнуващи моменти“, сподели пред „Камертон“ дупнишката актриса Анастасия Левордашка.

 

По време на снимките на лентата миналото лято тя е имала възможността да види красиви местности в България, които никога преди това не е посещавала. Филмът е сниман в София, с. Жеравна, с. Ягода, Несебър, планински хижи и други атрактивни туристически дестинации. Голямо предизвикателство за целия екип е било изкачването с тежка техника до най-високия водопад в страната Райското пръскало, сподели още с нас Анастасия. Лично предизвикателство пък за Нанси са били екстремните снимки в аеробичен самолет, внесени в сюжетната линия от сценариста Младен Стоянов. Известно е, че освен бизнесмен той е и пилот и е сред малцината българи,  рискуващи да летят с аеробатичен самолет. 

 

 

„Опърничавите“, чиято премиера е на 17 май, е третият игрален филм, в който се снима младата актриса от дупнишкия театър. Сега тя започва репетиции на нова пиеса в Дупница, а едновременно с това и снимки в независим проект, озаглавен „На прага“, на режисьора Лъчезар Петров. Анастасия вече се е снимала в неговия филм „6 и едно наум“.

 


Последвайте страницата на "Камертон" във Фейсбук.