Пет фирми в конкуренция за изкърпването на дупките в община Дупница

Няма кандидати за рехабилитацията на републиканските пътища, тъй като заложените средства са едва 37 485 лв. и позицията е неатрактивна за строителните фирми.
Снимка: Община Дупница

 

Пет фирми кандидатстват за обществената поръчка за изкърпване на асфалтовите дупки в община Дупница, съобщиха от кметския пресцентър. Припомняме, че поръчката е разделена на четири позиции, а прогнозната й стойност е 895 485 лева. За рехабилитацията на уличната мрежа в селата са предвидени – 408 000 лева,  в града -  400 000 лева,  за четвъртокласната мрежа - 50 000 лева и за републиканските пътища – 37 485 левa. Максималните срокове за ремонт са до 45 дни.

 

Всички петима участници - "Инфракорект Строй" ЕООД - Перник, "Автомагистрали Хемус" АД-София, "Меридиан" ЕООД-Дупница, ДЗЗД "СБС"-Благоевград и "Мегаинвест-холд" ЕООД-Дупница, кандидатстват за позицията, предвиждаща изкърпването на дупки в селата. От надпреварата за ремонт на градската мрежа се отказва само "Меридиан" ЕООД.  Фирмата, освен за селските улици, кандидатства и за четвъртокласната пътна мрежа в конкуренция с "Автомагистрали Хемус" АД. Няма кандидати за кърпенето на дупките по републиканските пътища на територията на Община Дупница.

 

Документите на участниците са отворени днес от комисия с председател заместник-кмета Крум Милев. Предстои определянето на дата за отваряне на ценовите оферти.

 


Последвайте страницата на "Камертон" във Фейсбук.