Зов за помощ: Да помогнем Тони да пребори левкемията

20-годишното момче страда от остра лимфобластна левкемия. Налага се трансплантация на костен мозък, а офертата на болницата в Германия е 300 000 евро, сума непосилна за семейството му

 

Тони Тончов Костов от гр. Кюстендил е на скъпо струващо лечение в Германия. След диагноза остра лимфобластна левкемия е необходима трансплантация на костен мозък. Офертата от Университетската болница във Вюрцбург е 300 000 евро. Сумата е непосилна за семейството на момчето, затова търси помощ от дарители. В Кюстендил бяха организирани редица благотворителни мероприятия, но средствата все още не достигат. „Нека се обединим за Тони“, апелират близките му чрез медиите и социалните мрежи.   

 

"Тони е на 20 години от  град Кюстендил. Завършил е ПМГ "Проф.Емануил Иванов", а сега е втори курс в СУ "Св. Климент Охридски", специалност „Компютърни науки“. Тони е отговорен студент и един от малкото взели всички изпити в първи курс. Тони обожава музиката,свири на пиано. От малък ходи на уроци по пеене и е спечелил много награди! Също така харесва графичен дизайн ,обича да снима и режисира, да тича, да гледа филми но най-много обича семейството си!

 

 Тони е страхотен млад човек ,който те първа започва да живее истинския си живот! Но сега е поставен пред огромно изпитание ! Тони е болен от остра лимфобластна левкемия (prо-B ALL)“, пишат близките му на страницата във Фейсбук „Да помогнем на Тони да пребори левкимията“.

 

Дарителска сметка

IBAN BG25 SOMB 9130 1066 1562 01

BIC SOMBBGSF

Общинска Банка

титуляр: Тони Тончев Костов