СДС регистрира самостоятелна листа в ОИК – Дупница

Изненадите в листата на СДС са Юлиян Бараков, който в последния управленски мандат беше общински съветник от ГЕРБ, както и Спас Андреев, който пък бе част от опозиционната група „Народен съюз“ в досегашния местен парламент
Снимка: КАМЕРТОН

 

Въпреки коалиционното споразумение между ГЕРБ и СДС на национално ниво за съвместно явяване на местните избори, в Дупница сините регистрираха в Общинската избирателна комисия самостоятелна листа с кандидати за общински съвеници. Очаквано водач на листата е регионалният представител на Югозападен район в НИС на СДС Костадин Костадинов.

 

След него са досегашните общински съветници от групата на ОДС в миналия местен парламент Георги Георгиев (местен председател на СДС – Дупница) и Иван Раков. На четвърто място е диджеят и собственик на фирма за третиране на отпадъци Венелин Коларов, когото всички негови познати наричат Боби Коларов. 

 

Изненадите в листата на СДС са Юлиян Бараков, който в последния управленски мандат беше общински съветник от ГЕРБ, както и Спас Андреев, който пък бе част от  опозиционната група „Народен съюз“ в досегашния местен парламент.

 

Сред познатите имена в листата на сините са още Христо Мустеров – бивш председател на ДПС в Дупница, общественикът Стефан Чавеев и Христо Пигов, който наскоро влезе в новините като един от кандидатите за наем на басейните в парк „Рила“, но бе отхвърлен от общинската конкурсна комисия.

 

В листата на СДС са включени общо 29 кандидати за общински съветници.

 

Сините не са регистрирали свой кандидат за кмет, но водачът им Костадин Костадинов неведнъж публично се е изказвал положително за досегашния градоначалник Методи Чимев.       

 


Последвайте страницата на КАМЕРТОН във Фейсбук.