Честит празник на огнеборците!

На 14 септември отдаваме почит на загиналите при изпълнение на служебния си дълг пожарникари и благодарим на всички служители от структурата на Пожарна безопасност и защита на населението в МВР за техния професионализъм и всеотдайност.
Снимка: КАМЕРТОН

 

На Кръстовден българските пожарникари отбелязват своя професионален празник. Решението е взето преди  114 години на Първия пожарникарски събор в София. Тогава, 1905 г., на практика се поставя началото на организираното пожарно дело у нас.

 

На този ден отдаваме почит на загиналите при изпълнение на служебния си дълг пожарникари и благодарим на всички служители от структурата на Пожарна безопасност и защита на населението в МВР за техния професионализъм и всеотдайност.

 

По повод празника двама служители  на РДПБЗН – Кюстендил са наградени от директора на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов с обявяване на благодарност и 19 служители - от директора на  РД "Пожарна безопасност и защита на населението" – Кюстендил комисар Светослав Георгиев с писмена похвала  за проявена инициативност и висок професионализъм при изпълнение на конкретни задачи.

 

Комисар Светослав Георгиев поздрави работещите в РДПБЗН – Кюстендил:

 

Колеги, горд съм, че работя с професионалисти, които без колебания вземат бързи и верни решения в сложни ситуации. Благодаря   ви и за човешката отдаденост на  работата по всички направления на дейността ни. Благодаря ви за професионализма, с който правите професията ни уважавана от обществото и привлекателна за младите хора.

 

Уважаеми колеги, желая ви  да сте здрави, да сте удовлетворени от труда си, да сте спокойни за семействата си и все така достойно да изпълнявате професионалния си дълг в полза на обществото!

 

Честит празник!

 


Последвайте страницата на КАМЕРТОН във Фейсбук.