Още 23 свободни места за учители обявиха училищата в Дупница и Бобов дол

От началото на лятото обявените свободни позиции за преподаватели в учебните заведения в областта са близо 70

 

23 свободни работни места за учители обявиха училищата в Дупница и Бобов дол. СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в Дупница, което от началото на новата учебна година ще стане езиково, си търси учители по руски език, испански език, български език и литература, както и двама учители за целодневна организация на учебния процес в началния (1-4 клас) и прогимназиалния етап ( 5-7 кл.).

 

В ПГ „Христо Ботев“ в Дупница има свободна позиция за учител по философия, а в ПГ по хранително-вкусови и химични технологии (ПГХВХТ) - за учители-лектори по информационни технологии, български език и литература и музика. В ПГХВХТ търсят да назначат и заместник-директор по учебната дейност.

 

Най-много свободни работни места има в Професионалната гимназия в Бобов дол. За новата учебна година им трябват преподаватели по музика, английски език, БЕЛ, физическо възпитание, руски език, история, география, философия електротехника и др. Общо 9 са свободните позиции.

 

По едно свободно място има и в СУ "Хр. Ботев"  и СУ "Д-р П. Берон"  в  Бобов дол. Всички свободни работни места в училищата в Кюстендилска област, както и сроковете за подаване на документи, можете да видите тук.

 

От началото на лятото са обявени близо 70 свободни позиции за преподаватели, като за всички училищните директори предлагат сключване на срочен договор. За проблема със срочните договори писахме тук.