Отложиха очната ставка в съда между Иванка Терзийска и Олга Китанова

Един от съдебните заседанели по делото срещу бившата домакинка на детската градина в село Бистрица забравил за днешното заседание
Снимка: Камертон

 

Районният съд в Дупница отложи делото срещу бившата домакинка на детската градина в с. Бистрица Даниела Манева, обвинена в длъжностно присвояване на 80 000 лв. Съдебният заседател Живко Лапачки забравил за днешното заседание. След като се свързаха с него по телефона, всички страни по делото прецениха, че не могат да си позволят да го чакат повече от два часа и половина, за да пристигне с автобуса от Кочериново, където живее.   

 

В днешното съдебно заседание трябваше да се проведе очна ставка между управителката на закритата общинска счетоводна къща Иванка Терзийска и зам.-кмета по стопанските дейности Олга Китанова. Съдът назначи очната ставка заради несъответствия между свидетелските показания на двете, свързани с неосчетоводяването на такси, събирани от ползвателите на услуги в детските градини в община Дупница.  

 

Иванка Терзийска и Олга Китанова се явиха в съда, но ще се наложи да дойдат отново и през септември, за когато бе отложено делото.