Започва асфалтирането на улиците „Отец Паисий“ и „Венелин“

Снимка: Община Дупница

 

От днес са започнаха ремонтните дейности на надземната инфраструктура по ул."Отец Паисий" в Дупница, съобщиха от общинския пресцентър. Оттам припомнят, че проектът с европейско финансиране предвижда изграждане на нови тротоари и полагане на нова асфалтова настилка. В същия участък на улицата с държавно финансиране в края на миналата година е  подменен и водопроводът, подчертават още от Община Дупница.

 

По време на ремонтните дейности ще бъде осигурен достъп за здравните автомобили на общинската болница. Достъпът по улицата е все още възможен в едното платно, но шофьорите да се движат с особено внимание в района, предупреждават от кметството.

 

Тази седмица ще започне ремонтът на надземната инфраструктура и по ул. "Венелин". Успоредно с това продължават ремонтните дейности и в другите райони, които попадат в проекта „Интегриран градски транспорт“ - квартала около и "Социални жилища", както и ул. „Велико Търново“, информират още от пресцентъра на Община Дупница и благодарят за „търпението у гражданите заради създавания дискомфорт, свързан с ремонтните дейности“.