Тита и Николина Чакърдъкова в афиша на Майските празници на културата в Дупница

Официалното откриване на форума е на 17-ти май с концерт-спектакъла „Оскарите в музиката“
Снимка: lifestyle.bg

 

С концерт-спектакъла „Оскарите в музиката“ ще бъдат открити Майските празници на културата в Дупница, съобщиха от пресцентъра на Община Дупница. Музикалният проект с участието на Милица Гладнишка, Филип Аврамов и Бургаската филхармония ще бъде представен на централния площад „Свобода“ на 17-ти май след официалната церемония по откриването на културния форум с 42-годишна история в Дупница.   

 

Тита и Николина Чакърдъкова са другите две известни имена от българската сцена, които ще вземат участие в Майските празници.

 

Цялата програма все още не е оповестена от Община Дупница, тъй като все още се уточняват участия, дати и часове в нея,  става ясно от прессъобщението. Все пак в него се акцентира, че са предвидени изложби, кинопрожекция, турнир по спортни танци, концерти на местните самодейни състави, премиерата на „Майстори“ на ОДТ „Невена Коканова“. Церемонията по награждаването "Учител на годината", както и Международният фолклорен фестивал  "Мир на Балканите" също за поредна година ще бъдат част от културния маратон.

 


Последвайте страницата на "Камертон" във Фейсбук.