Нов пенсионерски клуб събира стари и млади в Бистрица

 

Пенсионерски клуб бе тържествено открит в село Бистрица снощи. Помещението, предоставено от Община Дупница за развлечение на възрастните хора, се намира в старото кметство. С помощта на дарители залата е била ремонтирана и оборудвана с маси за шах, табла и кът за празнични събирания. Осигурен е и телевизор.  

 

Кметът на Бистрица Кирил Огненски подчерта, че пенсионерският клуб е за жителите на цялото село и може да бъде посещаван и от младежите. Според него младите хора трябва да отделят повече от свободното си време за развлечения, различни от тези, които предоставят компютрите и смартфоните. Ако младежите проявят инициативност и интерес, в бъдеще би могло да се обособи специална зала за тях, в която да практикуват различни видове спорт, коментира Кирил Огненски.

 

Пенсионерският клуб бе открит снощи с тържество, на което присъстваха кметът Методи Чимев, заместникът му Крум Милев, жители и гости на селото.

 

Клубът ще е отворен сутрин от 8:00 до 10:30 часа и вечер  от 17:30 до 21:30. При необходимост работното време ще бъде променено. Ползвателите ще плащат членски внос:  работещите - 2 лева, неработещите - 1 лв.  

 


Последвайте страницата на "Камертон" във Фейсбук.